طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات

سیاست‌های مالی دولت بایدن در سال ۲۰۲۳ در بن‌بست

سیاست‌های مالی دولت بایدن در سال ۲۰۲۳ در بن‌بست کسری بودجه ایالات متحده آمریکا با افزایشی بی‌سابقه به رقم ۱.۷ تریلیون دلار رسید. این بزرگترین میزان کسری بودجه از دوران آغاز پاندمی کرونا در کشور محسوب می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 22
کد خبر: ۲۰۹۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، دولت ایالات متحده روز جمعه، رقم کسری بودجه دولت در سال مالی ۲۰۲۳ را ۱.۶۹۵ تریلیون دلار برآورد کرد. رقمی که نسبت به سال قبل ۲۳ درصد جهش داشته است.

 

به گزارش «نیویورک پست» افزایش شدید کسری بودجه سال جاری تحت تاثیر کاهش درآمدها و افزایش هزینه‌های تامین اجتماعی به همراه هزینه‌های مربوط به نرخ بهره بی‌سابقه ناشی از بدهی دولت فدرال در این کشور بوده است.

 

وزارت خزانه داری آمریکا گفته است که این میزان کسری بودجه از زمان کسری بودجه ناشی از دوران کووید که ۲و۷۸ تریلیون دلار در سال ۲۰۲۱ برآورد شده، بیشترین میزان کسری بودجه در تاریخ این کشور است.

 

در شرایطی که دولت آمریکا بیشترین کسری بودجه را تجربه می‌کند، رئیس‌جمهور این کشور از کنگره درخواست ۱۰۰ میلیارد دلار اعتبار جهت کمک‌های خارجی و هزینه‌های امنیتی جدید را کرده است و برنامه دارد از این طریق ۶۰ میلیارد دلار به اوکراین و ۱۴ میلیارد دلار دیگر به رژیم صهیونیستی کمک کند. بایدن ادعا کرده که بخشی از این بودجه ۱۰۰ میلیارد دلاری را برای امنیت مرزی ایالات متحده و منطقه هند و اقیانوس آرام درخواست کرده است.

 

به اعتقاد کارشناسان این میزان کسری بزرگ بودجه آتش جنگ و اختلاف میان جمهوری‌خواهان مخالف بایدن و دموکرات‌ها را شدیدا تشدید می‌کند. همانطور که تحت تاثیر اختلافات شدید میان جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها برای کاهش هزینه‌های دولت بایدن، اقدام رئیس مجلس نمایندگان جهت جلوگیری از تعطیلی دولت بایدن منجر به طرح لایحه بودجه موقتی شد و در نهایت زمینه ساز برکناری تاریخی رئیس مجلس نمایندگان شد. اقدامی که در تاریخ این کشور بی سابقه بوده است.

 

جنت یلن«وزیر خزانه داری آمریکا» به همراه شالاندا یانگ«معاون دفتر مدیریت و بودجه» آمریکا در بیانیه‌ای مشترک عنوان کرده اند که کاهش درآمدها، نقش بسیار مهم در کسری بودجه سال ۲۰۲۳ داشته و لزوم اصلاح سیاست‌های پیشنهادی رئیس جمهور بایدن در سیستم مالیاتی کشور را نشان می‌دهد.

 

جالب اینجاست که کسری مالی سال ۲۰۲۳ می‌توانست ۳۲۱ میلیارد دلار بیشتر از این مقداری که اعلام شده باشد، با این حال مخالفت دادگاه عالی با برنامه بخشودگی وام‌های دانشجویی از سوی بایدن مانع از افزایش این رقم شد.

 

سال گذشته رقم کسری مالی دولت بایدن ۱ تریلیون و ۳۷۵ هزار میلیارد دلار برآورد شد و امسال این رقم تحت تاثیر سیاست‌های ناکارآمد دولت بایدن جهت حمایت مالی و نظامی از کشورهای درگیر در جنگ تقریبا دو برابر شده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار